<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=358649037916201&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Maxbo_Proff_hvit.png
maxbo-sjekkliste-ipad.png
Jeg er klar til å laste ned nå

Å gjennomføre et byggeprosjekt er en stor jobb med mange faktorer du må kontrollere. Som prosjektleder skal du blant annet ha kontroll på dokumentasjon, fremdrift og arbeidsforhold. Ikke minst skal du sørge for at arbeiderne utfører jobben sin riktig, og at det skjer i henhold til tidsfristene som er satt.

Byggeprosjekter som går langt over kostnadsrammene er en gjenganger i media, og stadig nevnes dårlig oversikt som en faktor til hvorfor det går galt, så ofte.

Benytt sjekklisten som hjelp til forberedelse og gjennomføring av byggeprosjektet.

  • Arbeidet er utført i henhold til avtale(TEK17, DIBK, og SINTEF).
  • Alle materialer er bestilt i henhold til fremdriftsplanen.
  • Byggeplassen har en komplett miljø- og avfallsplan.
  • Alle utførende har ferdigstilt og levert HMS og kvalitetssystemer.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor må jeg fylle ut et skjema for å få sjekklisten? 

Kontaktinformasjonen din er trygg hos oss. Vi ber deg om denne i bytte mot e-boken for å forbedre brukeropplevelsen din ved å personalisere nettsiden etter dine behov, men også for å sende deg informasjon vi tror du vil være interessert i via e-post. Du kan lese mer om retningslinjene våre for personvern her.
Vi sender deg ikke reklame.

Er sjekklisten virkelig gratis?

Så klart den er det! Vi ønsker kun å dele litt gratis kunnskap med deg som vi håper vil være nyttig for deg. Hvis du lurer på noe om salg eller markedsføring er vi her for å gi deg svar.

Fyll ut skjema